avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... deplasare servici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

deplasare servici

Eu locuiesc la 40 km de firma unde lucrez iar seful meu avand lucrari de teren( firma privata) ma mai trimite de aici la 70km, deci efectuez zilnic 80 pana la servici ceea ce nu-l intereseaza pe patron pentru ca asta e daca vreau sa muncesc, plus 14o de la firma la punctul de lucru. Eu nu primesc bani de drum decat pentru cei 140 km, ma descurc singura cum ajung pentru un amarat de 700 lei din care scad naveta mea pana la firma. Este vreo lege care specifica ceva despre asa ceva in codul muncii.Deci eu plec dimineata la 5.45 si ma intorc seara la17.30?
Cel mai recent răspuns: suciu_diana , utilizator 11:33, 24 Februarie 2012
Trebuie sa vedeti daca in Regulamentul Intern nu exista specificat ceva legat de decontarea transportului. Codul Muncii lasa la latitudinea angajatorului acest aspect. Nu exista prevederi in acest sens decat pentru delegare/detasare/munca la domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna sau nu stefaniam stefaniam Buna ziua Lucrez la o firma aflata la o distanta de 41 de km ,fata de domociliul meu. Acum firma ne cere sa lucram la o filiala de a ei in alta localitate. ... (vezi toată discuția)
Dreptul la diurna? madalintt madalintt va salut. am si eu cateva nelamuriri in legatura cu acordarea diurnei. mai explicit: lucrez la o firma de distributie si 6-8 zile pe luna am alocata o alta ... (vezi toată discuția)
Naveta dorinv dorinv Buna ziua Exista vreo reglementare legala in ceea ce priveste naveta? Adica cati km se pot face intr-o zi, saptamana, timpi orar, fara a fi obligat la mai ... (vezi toată discuția)