avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot obtine numere provizorii pentru a putea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot obtine numere provizorii pentru a putea circula pe perioada procesului privind taxa auto?

Buna seara!
Am achizitionat un auto neinmatriculat ce a consumat cele trei rinduri de nr rosii,drept urmare daca doresc sa il inmatriculez fara plata taxei de poluare,chem in judecata prefectura,dar pe perioada desfasurarii procesului ce prevede legea referitor la circulatia autovehicului,se m-ai pot elibera alte nr provizorii pe perioada judecatii?Si daca inainte de a da in judecata prefectura trebuie sa fac RAR-ul,sau pot dupa?Va multumescanticipat!
Cel mai recent răspuns: lunga , utilizator 20:33, 23 Februarie 2012
cel mai bine ,este sa faceti inspectia la RAR,pt ca altfel se pot gasii tot felul de portite si sa pierdeti procesul!

succes
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2012
lunga, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto jacquelline jacquelline Am urmatoarea problema: am obtinut 2 randuri de nr. rosii pentru un autoturism recent achizitionat, fiindu-mi necesare pentru a ajunge sa-mi fac RAR-ul. Nu as ... (vezi toată discuția)
Masina cu nr rosii e inmatriculata sau nu? marcelcj marcelcj O masina cu 0 km si nr rosii este inmatriculata sau nu?Eu zic ca da,este inmatriculata provizoriu.Dar atunci nu ar trebui ca dealer-ul sa plateasca taxa de ... (vezi toată discuția)
Problema numere rosii djluci djluci tocmai mi-am luat un opel si am nr rosii de satu mare expirate la rar doar in 17 septembrie am programare pt inmatriculare cica nu se mai dau nr rosii inca o ... (vezi toată discuția)