avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchiriere garsoniera
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchiriere garsoniera

Detin o garsoniera pe care doresc sa o inchiriez in urmatoarele conditii:
1.Vreau sa locuiesc impreuna cu chiriasul.
2.Vreau sa imi mut domiciliul la aceeasi adresa.

Pot face un contract de inchiriere in aceste conditii?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:58, 17 Noiembrie 2008
Suntem intr-o tara libera.
1. 50% e rezolvat doarece dv vreti, dar trebuie sa mai vrea si el (ea) chiriasul! =D>
2. La politie cu actul de proprietate in original, daca dv sunteti proprietarul.

Da, puteti face contract de inchiriere. Care este nedumerirea? Cine v-ar opri? Sunteti mai multi proprietari?
Stiu la ce te referi.
Garsoniera este un apartament cu o singura camera de locuit. Se poate sa fac un contract astfel incat amandoi sa avem drepturi 50%-50%?
Adica sa inchiriez ceva de genul jumatate de camera.
Nu are nimeni niciun raspuns ?
Sunteti proprietar?
Sau detineti garsoniera cu alt titlu?
Da, sunt proprietar.

Alte discuții în legătură

Ocupare spatiu abuziva anaxor2 anaxor2 Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsuri la urmatoarea problema: pe casa scarii la etajul 4 presedinta asociatiei a construit langa garsoniera ... (vezi toată discuția)
Cedare cote-parti din proprietatea comuna mara78 mara78 Ce acte ar trebui sa inchei cu vecinii ca sa am proprietate exclusiva asupra podului?Se poate asa ceva? Mersi. (vezi toată discuția)
Cumparare pod mara78 mara78 Intr-un imobil cu mai multe apartamente, unul dintre propritari doreste sa modernizeze fatada, scara, etc pe cheltuiala lui in schimbul cedarii de catre ... (vezi toată discuția)