ajutatima.am vandut o masina defapt am dato la ocunostinta nam facut acte cu cunostinta sa ocupat de treaba asta ela a reparat ce trebuia la ia si a pus ceva comision a gasit client pusa pe net de el etc. cand a venit cumparatoru au verificato au studiato si mau chemat sa semnez actele de vinzare cumparare eu find proprietaru deci el imi daduse bani in momentu cand iam dato .dar cumparatoru dupa o luna vra bani inapoi ca nu mai vrea masina ca a dat pre mult si vrea ca ieu sai dau ceva bani inapoi spune dinsu ca avea vici ascunse ma ameninta ca ma da in judecata ca o sai dau triplu ca dinsu e politai la peninteciar si ca o sa ajung la el acolo......eu am spus ca so rezolve cu cunostinta care ia dat bani . eu numai am semanat atat sa fiu sigur ca o pot scade de la fisc multumesc daca ami puteti raspunde la asa o incurcarura
Daca aveti incheiat contract de vanzare-cumparare legal incheiat ,asumat de catre cumparator,prin care acesta la data achizitiei isi asuma responsabilitatea achizitiei vehiculului ,ulterior greu poate sa conteste documentul si sa invoce viicii ascunse
multumesc =D> e curioasa treaba de ce na venit imedia sa spuna ca nui place masina poate o rezolvam cumva dar peste o luna sa hotarit ca nui place vrea bani inapoi .culmea ca acum o are pe internet cu o suma mare de ce a cumparato eu cred ca e cum se numesc acei care vand masini ?bisnitari samsari si spune ca e si om al legi hmm
Vanzare masina
thewayiam85
Buna seara.Am vandut pe 7.03.2018 o masina.Am fost la Buc.ca sa o vand unor samsari,eu fiind din iasi.Ei s-au uitat la ea in parcare la un centru comercial,au ... (vezi toată discuția)
Masina sh.
yoga
am vandut o daci logan an fab. 2007.cumparatorul din capitala eu vanzatorul din provincie.am primit banii am dat masina in stare perfecta de functionare.in 80 ... (vezi toată discuția)