avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor ! Probleme dupa 3 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor ! Probleme dupa 3 ani

"salut laur sunt cosmin am fost in clasa 11b amandoi stii ca intr-a 10-a am avut un conflict in care eu am stat 3 zile in spital...mi-a venit ca sa platesc spitalizarea 7 mil. avand in vedere ca am stat din cauza ta sper ca sa ajungem la intelegere si sa imi platesti tu spitalizarea, pe 21 martie avem proces ori ajungem la intelegere ori ne judecam tu decizi obligatia e a ta de a-mi plati spitalizarea atat am avut de spus sper ca sa iei o decizie care sa ne avantajeze pe amandoi"

Deci asta o fost mesajul trimis astazi de un fost coleg cu care am avut un conflict acum mai bine de 3 ani . Se poate intampla ce zice el dupa atata timp? Mentionez ca nu am primit nici o citatie spre a lua la cunostinta de a fi implicat in vre-un proces.

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2012
ionel91, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionel91 , utilizator 00:03, 24 Februarie 2012
Pentru a fi incadrata fapta la infractiunea de vatamare corporala (art.181 si art.184 din Codul Penal) ar fi trebuit sa existe mai mult de 3 zile de ingrijiri medicale. Mai ramane art.180 - Lovirea sau alte violente dar este mai greu de crezut ca organul de cercetare va da curs in acest sens, unei plangeri din partea fostului coleg.
Dupa atata timp ar mai fi valabil certificatul medico legal daca ar avea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala ChavaLito ChavaLito acum o saptamana am fost intr-o discoteca de la mine din oras si era o fata pe care o cunosteam si am fost acolo special pentru ea doar ca ea era insotita de ... (vezi toată discuția)
Codul penal Ruff Ruff Buna ziua! Am fost implicat intro altercatie in care au mai fost implicati inca 5 persoane ,am batut o persoana care a venit neinvitata la o petrecere si ... (vezi toată discuția)
Lovire sau alte violente br_nicku br_nicku am citit pe un alt forum urmatoarea afirmatie \"[i]Pentru infractiunea de lovire si alte violente este necesar un certificat medico-legal care sa ateste ... (vezi toată discuția)