avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren proprietate privata concesionat de primarie fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren proprietate privata concesionat de primarie fara stirea proprietarului

Tatal decedat mai de mult,mama acum ,m-am prezentat pt succesiune si nu am reusit deorece primaria l-a concesionat unor cetateni care au construit fara autorizatie de constructie. Cei de la primarie spun ca trebuie sa ma judec,sunt pensionara ,un proces implica cheltuiala si nu am siguranta reusitei. . . ce ma sfatuiti ?

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie ciprianstanescu2015 ciprianstanescu2015 Am construit in urma cu 5 ani o casa fara autorizatiile necesare pe terenul bunicului meu decedat intre timp dar cu acordul copiilor lui, problema este ca ... (vezi toată discuția)
Re-concesionare capela familiala tasztalos tasztalos recent familia noastra a fost pusa in urmatoarea situatie: tatal soacrei mele a construit o capela intr-un cimitir public din oras. Achizitia locului a avut ... (vezi toată discuția)
Incercare de a fi inlaturat de la mostenire giv giv Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea problema: Tatal meu a decedat in anul 2015. Tatal sau a decedat in anul 2010. Eu i-am mostenit pe amandoi si am ... (vezi toată discuția)