Lucrez intr-o institutie bancara, relativ mare...! Ca si vechime aici am aproape 6 ani, cu multe realizari si de multe ori printre primii in ceea ce priveste realizarea bugetului.
De anul trecut de la inceputul lunii decembrie, conducerea in prima faza indirect, adica prin seful meu, mi-a transmis ca ar fi bine sa imi caut un alt loc de munca, pentru ca in ultimul timp am prea multe greseli facute, prea multe dosare intocmite cu erori si imaginea in general nu este buna.Vreau sa mentionez ca sunt la jumatatea clasamentului pe anul trecut in realizarea bugetului.
Seful mi-a transmis si atat. Inainte de sarbatorile de iarna am fost chemata personal de fiecare din conducere si m-i s-a spus sa dau pana la sfarsitul anului un raspuns , daca nu voi trece pe un post inferior-fara modifiare salar , iar celalat dir mi-a spus ca de la 01 ian nu voi mai avea servici.
CV-uri am depus, dar fara sa primesc un raspuns....deocamdata !
La inceputul lunii ianuarie, dir a sunat seful si i-a spus sa imi transmita ca mai am timp pana pe 15 ian sa plec. A sunat iar la inceputul lunii februarie, foarte nervos....rugand seful meu sa imi transmita neaparat ca mai am timp pana pe 15 febr sa imi iau zborul, ca el nu mai are rabdare sa ma astepte pe mine sa imi gasesc servici. Ultimul telefon tot la seful meu, a fost acum cateva zile, cand i-a transmis ca .... nu se mai poate asa.....si am termen pana la sf lunii februarie daca nu....ma va muta...undeva unde sa fac naveta, la o alta unitate.
Binenteles ca in tot acest timp eu mi-am facut treaba, ducand la indeplinire toate sarcinile de servici, fara sa comentez sau sa ripostez in vre-un fel.
Nu inteleg atitudinea lor si care este motivul pentru comportamentul acesta vis-avis de mine( din culise....dir ar dori ca angajatele sa fie toate tinerele si sa arate intr-unfel.......am 39 ani ).
Ce curs poate sa aibe toata povestea asta? Sau cat poate continua?
Eu nu cedez si sunt pe pozitie.
Multumesc.
De continuat, ar putea continua, daca va tin asa de cateva luni. Felicitari ca aveti moralul ridicat.
Legal nu va pot obliga sa va dati demisia. Daca considera ca nu sunteti eficienta, legal ar trebui sa va faca evaluare profesionala din care sa rezulte acest lucru. Daca evaluarea este reglementata intern ca fiind facuta de seful direct, atunci veti avea o problema. Ulterior, in baza evaluarii va pot desface contractul ca necorespunzator profesional.
Ar fi util sa aveti niste cursuri profesionale la care v-au trimis chiar ei si in baza carora sa puteti demostra ca ati primit notiuni noi, le puneti in aplicare si ca exista rezultate pozitive.
Daca va muta pe alt post trebuie vazut ce motiveaza, modul in care intocmesc actele samd
Poate ar fi util sa vorbiti intre patru ochi si cu cel care va "transmite" aceste mesaje si sa aflati motivele exacte. Nu exista reglementata politica de discriminare? Ati putea apela si la aceea daca considerati ca motivele tin de varsta si aspect exterior.
Este o situatie destul de complexa .. puteti sesiza ITM-ul sau CNCD in privinta discriminarii , avand in vedere aformatia facuta de dvs ”dir ar dori ca angajatele sa fie toate tinerele si sa arate intr-un fel” ...
Chiar daca va dati demisia, veti putea să sesizati instanţa judecătorească, solicitând anularea demisiei, în cazul în care pretindeti că demisia a fost provocată de angajatorul dvs..
Evaluarea anuala a fost finalizata. De la 1 la 6, eu am notele 2 si 3, ca multi alti colegi de-ai mei.
Cu cel care imi transmite, am vb intre patru ochi, dar este si el la fel de mirat de atitudinea celor de "sus".
La cursuri m-am inscris pe parcursul celor 6 ani, de cand sunt angajata, dar au fost cateva la inceputul activitatii, adica in primul si al doilea an, si ATAT......." PAI DACA SUNT ATAT DE BUNA PROFESIONAL, CE IMI TREBUIESC CURSURI, NU ? :D "
Pot sesiza ITM-ul chiar daca nu mi-am data demisia ( ca demisia nu mi-o dau ! ) ?
S-a transmis astazi tot prin seful meu, ca de pe data de 01 martie voi fi mutata , undeva in spate....la numarat bani. Atunci am facut cerere de concediu de odihna incepand cu data de 01 martie ( avand restanta de anul trecut ).
S-a transmis ca o sa imi trimita un act aditional....si gata.
Atunci seful meu , a ripostat si a spus, dar nu se poate asa, nu sta nimeni de vb cu angajatul sa i se aduca la cunostinta toate astea, angajatul nu va semna........!!!!
Si atunci......luni ma voi duce la discutii......ce fel de discutii nu stiu.......ce sa imi spuna....ce nu au voie sa faca si ei fac ???
Sincer.....nu inteleg de ce acest comportament !!!
Nu are nicio relevanta faptul ca nu v-ati dat demisia ... sesizarea institutiile publice care au atributii de control in domeniul relatiilor de munca se poate face indiferent daca c.i.m. a incetat sau nu .
Detasare
Paula_Damian
Buna ziua,
Am o intrebare si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat. Firma la care lucrez m-a detasat din Bucuresti in Cluj, am acceptat pe moment pentru ca ... (vezi toată discuția)
Refuz relocarea
x3v1l
buna,
sper ca ma puteti ajuta, lucrez la o firma de retail, la sfarsitul acestei luni se vor inchide mai multe magazine in 2 orase diferite, respectiv cluj ... (vezi toată discuția)