Am o intrebare si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat. Firma la care lucrez m-a detasat din Bucuresti in Cluj, am acceptat pe moment pentru ca aveam aceasta alternativa sau demisia - nu imi permit sa-mi pierd insa locul de munca.
Pot face vreun fel de contestatie, pentru a impiedica detasarea? Mentionez ca motivul pentru care doresc sa fac aceasta e acela ca sunt studenta la zi, la Universitatea Politehnica din Bucuresti unde laboratoarele sunt obligatorii.
Va multumesc anticipat si astept sfatul dumneavostra,
Paula
Detasarea poate fi dispusa pentru cel mult un an si poate fi prelungita din 6 in 6 luni cu acordul partilor.
Nu cred ca va ajuta o contestatie, angajtorul poate fi "imun" la faptul ca sunteti student.
Cred ca tot o intelegere amiabiala este mai buna astfel incat perioada de detasarea sa fie cat mai scurta.
"numai în mod excepţional şi pentru motive personale temeinice":
Angajatorul cunostea situatia mea scolara in momentul angajarii si mi-a acordat flexibilitate in schimbarea turelor pentru a ma putea prezenta la laboratoare. Prezenta detasare va duce la pierderea anului universitar. - continuarea studiilor nu poate fi incadrata in categoria motivelor personale temeinice?
Re-detasare
jaab
Buna ziua, ma confrunt cu o noua problema si nu stiu cum sa procedez. Imi expira perioada de un an de cand am am fost detasat si angajatorul vrea sa ma ... (vezi toată discuția)