avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

servicii intracomunitare

serviciile inracomunitare de lucrari de instalatii electrice in afara Romaniei se declara in declaratia recapitulativa?
-daca o parte din lucrari este subcontractat, efectuat de catre o firma din spatiul intracomunitar cu cod valid tva,care este regimul fiscal (d300, d390)
multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 12:55, 24 Februarie 2012
In D390 este o rubrica pentru prestari de servicii. Indiferent daca dvs. le prestati sau va sunt prestate ele trebuie sa apara. Se aplica taxare inversa si se evidentiaza in D300.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura pentru cazare in bulgaria OOANA1977 OOANA1977 Buna ziua, Cum inregistrez o factura de cazare din Bulgaria? Se declara in D390? Multumesc Astept raspuns (vezi toată discuția)
Reparatie auto in ue margaretalm margaretalm Un prestator din UE efectueaza o reparatie la o motocicleta apatinand unei societati din Romania. Ambele firme sunt platitoare de TVA. Societatea di statul ... (vezi toată discuția)
Facturare si completarea declaratiilor marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua. Cum trebuie emisa o factura pt \\" asigurarea cu personal in constructii\\" in Italia pt o pers.juridica ce are cod valid de tva in Italia ,de ... (vezi toată discuția)