avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii sporul pentru control financiar preventiv
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

sporul pentru control financiar preventiv

Buna ziua.
Lucrez intro-o institutie publica si conform alin.(7) al art.9 din OG.119/1999 privind controlul intern si controlul financiar preventiv cu modificarile si completarile ulterioare,ca urmare a deciziei conducatorului institutiei ,acordam un spor de 25% la salariul de baza.Legea 284/2010 abroga acest articol si prevede la art.20 al.(4) majorarea salariului cu 4 clase de salarizare succesive.Conforn art.10,al(5) din Legea 284/2010 prevede ca diferenta dintre 2 clase succesive este de 2.5% din salariul de baza adica aproximativ 10.3%.Eu am considerat ca incepand cu data de 01.01.2011 trebuiae aplicata legea 284/2010.Este coret?
Multumesc pentru rabdare si raspuns.

Alte discuții în legătură

Control financiar preventiv buiavasi buiavasi buna ziua! as dori sa stiu care este baza legala pt acordarea sporului de control financiar preventiv in institutiile publice si care procentul care se acorda ... (vezi toată discuția)
Legea cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice cameliapstl cameliapstl ce parere aveti de legea nr.284/2010? cu salarizara bugetarilor? mie imi este f greu sa o inteleg, din moment ce se contrazice cu legea nr.285/2010. de ... (vezi toată discuția)
Acordarea sporului de viza cfp say say Suntem institutie de stat careia nu i se aplica legea salarizarii. Intrebarea este ce spor acordam persoanelor care acorda viza cfp? Care este cuantumul ... (vezi toată discuția)