avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... reteta compensata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

reteta compensata

buna.as dori sa stiu daca e posibil ca medicul de famile e posibil sa nu de reteta compensata sau gratuita unui copil de 3 ani motivand ca are alti 20 de pacienti inaintea lui si nu ai mai poate da el fiind racit destul de rau?
Cel mai recent răspuns: alinamihaelaa , utilizator 20:52, 21 Martie 2012
Ma intereseaza si pe mine acest subiect daca poate raspunde cineva. NU MI SE PARE OK SA COTIZEZI LA BUGETUL DE ASIGURARI DE SANATATE o gramada de bani si cand ai probleme sa nu ti se dea nici o atentie , nu mai zic daca doamne fereste mai ai nevoie si de o reteta gratuita . E normal sa dai lunar la samatate 10-12 milioane si sa te duci la medicul de familie o data sau de 2 ori pe an si sa cersesti o reteta gratuia pentru copilul tau? Unde este dreptatea si pentru cine cotizam de fapt? Mai bine ar introduce cardurile , atat am cotizat , atat am dretpul sa iau daca m-am imbolnavit..... As vrea sa vad o parere avizata. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicul de familie nu poate elibera reteta compensata cornelia radoi cornelia radoi buna ziua!revin la d-voastra cu rugaminte sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema:ieri 14.02.2012 m-am mutat de la medicul meu de famile,si azi am ... (vezi toată discuția)
În fișa medicală a copilului meu apar diverse boli de care nu a suferit și tratamente de care nu a beneficiat. ce pot face pentru a soluționa problema și în ce fel mă poate afecta acest lucru? Gianina Cosmina Gianina Cosmina Buna ziua.Am o fetita in varsta de 11luni. De cand s-a nascut am inscris-o la medicul meu de familie. Saptamana trecuta am dorit sa schimb medicul, am fost la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! va rog sa-mi spuneti de ce medicul de familie nu ... cristinapopescu067@gmail.com cristinapopescu067@gmail.com Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti de ce medicul de familie nu mi-a eliberat trimitere pentru analize medicale, fiind recomandate de un specialist si nici ... (vezi toată discuția)