avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alt bebe, alt concediu pentru cresterea copilului?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alt bebe, alt concediu pentru cresterea copilului?

Buna ziua,
Am un baietel de 1 an si 2 luni si as vrea sa mai fac un bebe si sunt inca 10 luni in concediu de crestere al copilului.
Daca reusesc sa raman insarcinata ce conditii trebuie sa indeplinesc si care sunt procedurile ce trebuiesc indeplinite pentru a beneficia de banutii de crestere al copilului.
Va multumec!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:02, 24 Februarie 2012
aceleasi ca si la primul . 12 luni vrnituri impozabile ...se iau in calcul si cele in care ati beneficiat de cic
1. Deoarece veti naste al doilea copil dupa ce se termina CCC1 veti proceda asa cum ati procedat si la primul copil: veti lucra o perioada, veti lua concediu de maternitate si apoi CCC2.

2. Perioada de CCC1 este perioada asimillata cele de obtinere de venituri profesionale si este eligibila pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC2.

3. In media veniturilor nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii vor intra si cateva luni din CCC1, cu indemnizatia corespunzatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie al 2-lea copil dupa concediu fara plata mirikeus mirikeus In acest moment sunt insarcinata cu primul copil urmand sa nasc in mai. Tare mult mi-as dori sa fac si pe al doilea bebe la o distanta de maxim 2 ani ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului remuscornea remuscornea buna ziua, sotia mea se afla in crestere copil cu handicap de la 3 la 7 ani (baietelul a implinit 4 ani), cu indemnizatie lunara de 450 lei. In primii 3 ani ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru al doilea copil ghiuream@yahoo.com ghiuream@yahoo.com Sunt in concediu de crestere copil pentru 2 ani,daca raman din nou insarcinata pot beneficia de concediu medical?Cum mi se va calcula noua indemnizatie? (vezi toată discuția)