avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca am doua cetatenii, doua nume diferite si doua ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca am doua cetatenii, doua nume diferite si doua CNP-uri pot avea doua permise de conducere? Multumesc.

:):):):)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:51, 26 Februarie 2012
ma intereseaza cum puteti avea 2 nume si 2 cnp diferite.
Legal nu puteti detine 2 permise !Si 2 permise de conducere sa obtineti in romania e imposibil!
Interventie moderator

Buna dimineata, istvan533!

Sunteti utilizator nou inregistrat. In primul rand bine ati venit. In al doilea rand am rugamintea sa accesati link-ul de mai jos si sa cititi regulamentul de postare in Forum.
www.avocatnet.ro/content/tag...

Primul dvs. "mesaj" este format exclusiv din emoticoane, deci incalca atat pct. 2.3 cat si pct. 3.2 din regulament. Ceea ce doriti, de fapt, sa intrebati ati scris in locul titlului si nu in spatiul in care trebuia sa scrieti mesajul. As putea sa va editez mesajul, insa nu as avea certitudinea ca dvs. veti citi regulamentul si nu veti mai posta asemenea mesaje.

2.3. Posturile fara continut sau cu continut inutil, care nu folosesc discutiei ("de acord", "super", „asa e” ), postarile laconice precum si cele care repeta un raspuns deja postat la problema in discutie sunt uneori enervante. Asemenea mesaje pot fi sterse fara vreo notificare catre utilizatorul in cauza. (...)

3.2. Daca te-ai decis sa deschizi un topic nou, ai grija ca titlul sau sa fie unul decent si sa reflecte subiectul abordat. (...) Daca topicul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început data la care s-au intamplat faptele de care vorbesti, unde si ce anume s-a intamplat, facând referire inclusiv la elementele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii in plus decat in minus.

Va rog ca, pe viitor, sa va conformati regulamentului. Multumesc,

Gabriela Pintea
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
matahachiro a scris:
ma intereseaza cum puteti avea 2 nume si 2 cnp diferite.

In Romania probabil ca are inscris in cerificatul de nastere prenumele Stefan, iar in Ungaria cel de Istvan.
Mi-am spus parerea.:sorry:

~ final discuție ~