avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general NORME METODOLOGICE PRIVIND CONTABILITATEA ASOCIATIILOR ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

NORME METODOLOGICE PRIVIND CONTABILITATEA ASOCIATIILOR SI FUNDATIILOR

As dori sa stiu in ce act normativ sa caut informatii privind contabilitatea asociatiilor si fundatiilor, infiintate in baza O.G. 26/2000.
Va multumesc anticipat
Ordonanta 26/2000 a fost modificata si completata cu Ordonanta 37/2003
Ordin 954/2000
Ordin 1076/2000
***Poate in cuprinsul lor gasiti datele necesare
ORDIN nr. 1829 din 22 decembrie 2003 MOf nr. 66 din 27 ianuarie 2004

>
M-ar interesa o carte privind contabilitatea fundatiilor. Daca stiti o astfel de carte va rog sa-mi spuneti cum o pot obtine. Mersi.
im monitorul mai sus mentionat gasesti cam tot ce te interesaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii si fundatii ContSters89491 ContSters89491 as vrea si eu sa aflu legea asociatiilor si fundatiilor..sau ce acte normative le reglementeaza (vezi toată discuția)
Fundatie non-profit adosalva adosalva ...daca ma poate ajuta cineva,as dori sa stiu ce ar trebui sa fac pt a infiinta o fundatie non-profit...Intentionez sa aduc haine second hand,sa le vand si sa ... (vezi toată discuția)
Organizatie internationala a.cojocaru a.cojocaru Buna ziua, am si eu o intrebare la care sper sa aflu raspunsul: Cum as putea infiinta un ONG impreuna cu un grup de colegi din 9 state europene? Care este ... (vezi toată discuția)