avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum pot sa-i oblig pe cei de la pensii sa-mi calculeze ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum pot sa-i oblig pe cei de la pensii sa-mi calculeze cuantumul pensiei fara sa depun dosarul?

Buna ziua
Vreau sa-mi fac un calcul al pensiei sa vad daca imi convine sa ies la pensie anticipata (1 an). Cei de la casa de pensii mi-au spus ca nu au voie. Vreau sa-mi fac acest calcul dar fara sa depun dosarul pentru pensie, vreau doar sa vad cam ce pensie a-s putea lua in cazul iesirii la pensie .
Cum pot sa-i fac sa-i oblig sa-mi faca acest calcul?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Data pensionarii anticipate, data incetarii cim coriolan clarinopol coriolan clarinopol Mama mea si-a depus dosarul de pensionare anticipata in august 2011. Pana in prezent nu a primit decizia(decembrie) Care este data cu care iese efectiv la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! azi am fost sa vad cand as putea iesi la pensie de ... Chirila Corina Chirila Corina Buna ziua! Azi am fost sa vad cand as putea iesi la pensie de varsta. Eu sunt in pensie de boala din 2014. Nu am stagiu complet de cotizare si voi iesi la ... (vezi toată discuția)
Diminuarea pensiei anticipate partiale Simona.Teschere Simona.Teschere Buna ziua, as dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Sper insa sa ma fac inteleasa in cele ce urmeaza .... Este vorba de mama mea, ... (vezi toată discuția)