avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit vanzare apartament mostenit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit vanzare apartament mostenit

Am mostenit un apartament acum 10 luni de zile si doresc sa-l vand, ce impozit pe venitul obtinut trebuie sa platesc 2% sau 3% in urma vanzarii care se incaseaza de notar???
Apartamentul a fost cumparat de la cine l-am mostenit in anul 1977.
Cel mai recent răspuns: psorinp , utilizator 21:44, 24 Februarie 2012
3 % -conteaza cat a trecut intre momentul dobandirii si vanzarii. Dvs l-ati dobandit de 10 luni, decedatul il dobandise in 77
multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit perceput din vanzare apartament ContSters97877 ContSters97877 Buna ziua, Vreau sa vand apartamentul, cumparat in 1993, si as vrea sa stiu cum se calculeaza impozitul (ca sa fiu sigura ca notarul va ... (vezi toată discuția)
Am mostenit un apartament de la parintii mei decedati in urma ... jaoju jaoju am mostenit un apartament de la parintii mei decedati in urma cu aproape doi ani, apartament detinut de ei din anul 2003; acum vreau sa-l vand; care este ... (vezi toată discuția)
Impozit la vanzarea unui apartament ioana2_7 ioana2_7 Imi puteti spune daca pentru o persoana fizica proprietara a unui apartament de 2 ani se percepe acel impozit de 10% din 1 mai, sau este valabil numai pentru ... (vezi toată discuția)