avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Taxe platite catre ambasada Canadei - cum recuperez ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Taxe platite catre ambasada Canadei - cum recuperez banii?

Buna,
va prezint urmatoarele: pe 14.01.2012 am platit la Banca [editat] 4 chitante/ formulare "visa link" pentru ambasada Canadei in valoare de 408 eur (procesare dosar), 408 eur (procesare dosar), 363 eur (taxa viza rezidenta permanenta) si 363 eur ((taxa viza rezidenta permanenta). Pe site-ul oficial la momentul respectiv erau afisate aceste taxe ( si in CAD si in EUR) si modalitatea de plata, printre care si Banca [editat].
Zilele trecute ni s-au intors actele trimise pe motiv ca nu se accepta platile in alta valuta decat, CAD. Bun, intrebarea mea: care este temeiul legal prin care eu pot sa fac ambasada Canadei din Bucuresti sa-mi returneze acesti banuti? Trebuie sa apelez la un avocat? Sau cum sa procedez? Mentionez ca am chitantele in original...
Multumesc anticipat!

[Editat: Publicarea numelor persoanelor fizice sau juridice nu este permisa pe forum. Multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: ionut_olteanu_ro , utilizator 10:47, 25 Februarie 2012
Intrebati la ambasada cum si daca vi se returneaza banii. Ambasada nu poate fi chemata in judecata.
Va multumesc de raspuns domnule Alexandru Munteanu! Voi lua legatura cu ambasada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetățean roman căsătorit cu soție de naționalitate kuwaitiana Alex Dobrescu Alex Dobrescu Bună ziua, ma numesc Alexandru și sunt căsătorit cu soția mea de 7 ani;ea este cetățean kuwaitian ; deținem certificat de căsătorie eliberat de ... (vezi toată discuția)
Interdictie pt romania alexandra30 alexandra30 Buna ziua am si eu o problema, prietenul meu a primit interdictie pt Romania deoarece mai demult a trecut din Romanaia in Germania ilegal apoi s-a intors in ... (vezi toată discuția)
Documente necesare casatoriei cu un cetatean strain mihaelaak mihaelaak Buna ziua tuturor, M-ar interesa sa stiu ce documente trebuie depuse la oficiul starii civile pentru a incheia o casatorie cu un cetatean strain ce nu face ... (vezi toată discuția)