avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... M-a prins politia de doua ori cu numere provizorii ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

M-a prins politia de doua ori cu numere provizorii expirate, la ce sa ma astept?

M a prins in intervalul a doua saptamani cu aceleasi numere provizorii expirate neavand bani sa le schimb...ajutor! ce se va intampla? cu permisul ma intereseaza ...sau pedeapsa minima ...ca nah alte antecedente nu am .am permisul de un an jumate .!!:help:
Cel mai recent răspuns: Dragos_92 , utilizator 11:13, 26 Februarie 2012
(4) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale carui placute cu numarul de înmatriculare sau de înregistrare au fost retrase sau a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulatie în România se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 2 ani.

În formă continuată, după părerea mea.

Când v-au prins prima dată nu v-au spus nimic poliţiştii ? Nu aţi dat declaraţie ?

Cel mai probabil, la această oră aveţi deja dosar penal. Ţinând cont de lipsa de antecedente, cu o apărare competentă, veţi "scăpa" cu o pedeapsă cu suspendare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Cabinet avocat Mihai Gaita, Avocat
ba da m au pus sa dau declaratie...mi au facut proces verbal,si acum a 2a oara tot la fel declaratie si proces verbal...si pedeapsa de suspendare de cat ar fii...sau ce mi ar putea da ? astept raspuns urgent va rog mult de tot !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere autoturism cu numere rosii expirate! Mariapatrianca Mariapatrianca Buna seara,va adresez si eu o intrebare:daca am fost prinsa cu masina cu numere rosii expirate in ziua respectiva,specific ca nu eram in miscare,masina era ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat sebi_vigh90 sebi_vigh90 buna seara ..am o intrebare care ma macina de 3 luni si jumatate aproximativ.....in data de 17 noiembrie am fost prins cu autoturismul meu cu numere provizorii ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii expirate amigobz amigobz Bună seara.Întrebarea mea este despre circulaţia pe un drum public al unui vehicol cu numere provizorii expirate după noul cod penal. Vă mulţumesc. (vezi toată discuția)