In urma cu 3 ani am contractat 3 credite unul ipotecar si 2 de nevoi personale.
Situatia economica actuala s-a schimbat dramatic in sensul ca in momentul de fata pot achita doar creditul ipotecar iar celelalte 2 nu.
As vea sa stiu la ce sa ma astept din partea celor 2 banci creditoare in afara de telefoane si somatii si ce se intampla cu apartamentul ipotecat.
Cele doua banci pot declansa procedura de executare silita.
In cadrul acesteia pot solicita infiintarea popririi asupra veniturilor dvs (1/3 din venituri) sau pot urmari silit bunurile mobile si imobile proprietatea dvs. In cazul in care executarea silita se indreapta impotriva apartamentului ipotecat, acesta se vinde la licitatie, dar din pretul obtinut se despagubeste in primul rad banca in favoarea careia este constituita ipoteca.
Executare silita
anymicu
Va rog sa ma ajutati in legatura cu evitarea executarii silite pentru un credit de nevoi personale in valoare de 16000 lei, pe care l-am contractat in 2009 la ... (vezi toată discuția)
Executare silita
gta2008
la banca avem 2 credite - unuk ipotecar (ipoteca de gradul 1) si altul de nevoi personale cu ipoteca(ipoteca de rang II) pe acelasi apartament, daca banca ... (vezi toată discuția)