avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minor

suntem casatoriti de 4 luni si dorim sa divortam din diferite motive...problema este ca avem un copil de 2 luni.eu nu lucrez si nu beneficiez de indemnizatia pt cresterea copilului iar sotul lucreaza deci are un venit stabil.intrebarea mea este urmatoarea:cine va primi baietelul?:(
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 20:49, 25 Februarie 2012
Dupa parerea mea, mama va primi baietelul.
Este atat de mic incat tatal nu are sanse nici de 0,50%.
autoritatea judecatoreasca se va exercita in comun de ambii parinti dar locuinta minorului va fi la mama 100%. Vorbiti si cu un avocat care sa va ajute in dosar.
asa ma gandeam si eu ms pt raspunsuri

astept in continuare raspunsuri .ar mai fi ceva ...care este cel mai rapid mod de a divorta in cazul meu?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
depinde daca si sotul d-voastra este de acord,daca da, procedura notariala.
puteti divorta si prin instanta si la notar daca va puneti de acord cu privire la toate aspectele, daca nu, atunci numai la instanta

Alte discuții în legătură

Divort cu minor Aania Aania buna ziua, am un copil de un an si as vrea sa divortez; se poate efectua divortul prin mediere sau la primarie in cazul in care exista si un minor? sotul ... (vezi toată discuția)
Divort in 2 state ale ue alfredp alfredp bune seara, in urma cu 20 de ani s-a oficiat casatoria mea in Romania cu o romanca. Dupa cativa ani ne-am stabilit in Germania unde am primit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Divort garnita georgiana garnita georgiana buna ziua vreau sa-mi spuneti cum procedez ca sa divortez,avem un copil de 5 ani unde trebuie sa merg la judecatorie sau la primarie si ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)