avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Violarea Datelor Personale!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Violarea Datelor Personale!

Buna ziua, am avut un incident in trecut, legat de o posibila infractiune, si politistul care m-a oprit , m-a jingnit, si mi-a provocat nenumarate abuzuri, a sunat la redactia unui ziar, si a dat tot numele meu complet + varsta, ( nici macar initiale) + o poveste mai neadevarata fara a imi da acordul de a pune numele meu in ziar, mi-a patat numele cu ceva minor, pus in ziar ca si cum as fi un criminal, infractor, parintii mei sunt demoralizati, toata lumea le spune ca am aparut in ziar, se simt prost atat ei, dar mai ales eu, ce este de facut in aceasta situatie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2012
alexandru-alex, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandru-alex , utilizator 17:59, 25 Februarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Eu vreau sa stiu exact daca exista vre-o lege, vre-o hotarare pentru ceea ce am patit, daca il pot da in judecata si daca as avea castig de cauza!
Multumesc pentru raspuns!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces calomnie Berlioz Berlioz Buna ziua, in urma cu cateva zile am fost sunata de o prietena care mi-a spus ca a aparut in ziare un anunt in care se vorbea de mine si familia mea in ... (vezi toată discuția)
Inscenare lovire pieton cu masina eugen2011 eugen2011 Buna ziua,Cred ca am fost subiectul unei inscenari de lovire a unui pieton cu masina mea si vreau sa cer niste sfaturi.Ieri ma deplasam cu autoturismul pe o ... (vezi toată discuția)
Se pedepeste...? niq267 niq267 As vrea sa aflu daca si cum se pedepsesc urmatoarele: O colega de a mea a venit la scoala cu niste rude ale sale, pe motiv ca as fi jignit-o cu ceva si am ... (vezi toată discuția)