avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... declararea judecatoreasca a mortii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

declararea judecatoreasca a mortii

Detin o sentinta din 2oo7,privind disparitia fiului meu.De fapt a fost un incident petrecut pe o apa,iar grupul au spus ca fiul meu s a inecat.In continuare trebuie sa merg mai departe in sensul procedurii de declarare jud.a mortii.Care e procedura,ce probe trebuie sa folosesc pentru proces.Va rog sa ma ajutati ptr ca acum e si noul cod civil care se aplica.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: malexa , utilizator 15:57, 26 Februarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea judecatoreasca a mortii MoniMi MoniMi As vrea daca se poate sa ma ajute cineva in legatura cu procedura declararii judecatoresti a mortii unei persoane disparute de mai bine de 4 ani. Noul cod ... (vezi toată discuția)
Declararea judecatoreasca a mortii vs. declararea disparitiei Andrei Koszti Andrei Koszti Avand in vedere dispozitiile noului Cod civil cu privire la Declararea judecatoreasca a mortii - art.49 si urmat., unde se face vorbire de \"[i]in cazul in ... (vezi toată discuția)
Politia poate sa ma oblige sa fiu martor daca nu vreau si nu am vazut agresiune fara sa cunoasca pe vrun autor?? mario38iulian mario38iulian Nepotul Meu a asistat pe strada la o altercatie intre 2 grup de barbati si apoi am fost citata dupa un an ca martor la Politie fara sa stiu nici macar numele ... (vezi toată discuția)