avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Nelãmurire înregistrare marcã în clasa 35 - ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Nelãmurire înregistrare marcã în clasa 35 - domeniul medical

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire, vreau sa inregistrez pe persoana juridica o marca din domeniul medical, este vorba de o clinica oftalmologica care se ocupa si cu comercializarea produselor oftalmologice. M-am uitat peste lista cu clase si am ales:
Clasa 9 - Aparate si instrumente optice
Clasa 10 - Aparate şi instrumente chirurgicale, medicale, Aparate oftalmologice
Clasa 44 - Servicii medicale - Servicii de optică medicală; servicii medicale oftalmologice şi optice, Servicii de opticieni (efectuarea de măsurători de specialitate optice, optico-mecanice, optico-electronice).

As dori sa stiu daca ar trebui sa mai pun si alte clase?
De exemplu clasa 35 este necesara?
Ea se refera la publicitate in general dar este pentru agentiile de publicitate sau este adresata publicitatii companiei mele.

Va multumesc anticipat
Pe site-ul OSIM, la capitolul "Marci si indicatii geografice", ultimul capitol pe pagina - jos de tot - este clasificarea internationala Nice. Va duceti pe editia a 10-a (care este in vigoare de la 1 ianuarie 2012) si va alegeti modul in care doriti sa salvati documentul - in pdf sau word. Mult succes.
Multumesc inca o data pentru raspunsul prompt.

Imi cer scuze pentru intarzierea raspunsului meu si as mai avea o nelamurire.

Am depus cererea de inregistrare pentru marca respectiva si nu stiu unde pot vedea daca cineva depune vreo opozitie.

Multumesc anticipat
Buna ziua, va anunta OSIM daca cineva depune opozitii la inregistrarea marcii dvs, pe adresa lasata in dosar. Mult succes!
Opozitiile se notifica solicitantului cererii. Deci, verificati zilnic posta.
sau cautati pe google Clase Nisa si primul link este lista cu produsele si serviciile impartite pe clase.

Alte discuții în legătură

Ajutor inregistrare marca de la distanta cipsoft cipsoft Buna ziua, Cineva cu experienta poate ma ajuta: Vreau sa inregistrez o marca verbala pentru o singura clasa. Am inteles ca se poate depune cererea si prin ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un centru oftalmologic DI_DI DI_DI Buna ziua, As dori sa deschid un SRL-Debutant pentru un centru oftalmologic, in care sa prestez urmatoarele servicii: consultatii; interventii chirurgicale in ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata !!! kisscash kisscash Buna ziua, Cine-si poate da cu parerea in urmatoarea speta : 1. In luna ianuarie 2010 am cumparat un domeniu de Internet pe viatza (ex: www.exemplu.ro). 2. ... (vezi toată discuția)