avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... trecerea dintr-un concediu de maternitate in altul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

trecerea dintr-un concediu de maternitate in altul

sunt in concediu de maternitate si imi expira pe 13 sept, pe 26 sept trebuie sa nasc alt bebe, as putea intra dintr-un concediu in altul? multumesc
Cel mai recent răspuns: edemy , utilizator 23:04, 25 Februarie 2012
in aceeasi situatie e si sotia mea,nu-ti face probleme,ai dreptul la ICC doar ca trebuie sa intri in concediu inainte de a naste.Mergi la medicul de familie si te ajuta.IATA SI DOCUMENTATIA

In conformitate cu prevederile OUg.111/2010, la data implinirii varstei de 2 ani, a primului copil,doamna se poate prezenta la serviciu, sau poate intra in concediu de maternitate pentru cele 126 de zile,la implinirea celor 43 de zile de la nastere, doamna poate solicita ICC pentru cel de al doilea copil nascut;
Perioada concedilui medical ( maternitate, risc maternal) constituie perioada asimilata stagiului si va da posibilitatea sa solicitati ICC pentru al doilea copil.
Sanatate !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului edemy edemy sotia mea actualmente se afla in concediu pentru crestera copilului si la sfarsitul lui iunie 2012 termina cei 2 ani de cand este in concediu,dar tin sa ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil 622580 622580 Buna ziua, Eu m-am angajat prima oara in 1 octombrie 2015. Pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului trebuie sa am minim 1 an de zile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt insarcinata cu bebe 2 si urmeaza sa nasc peste ... LilianaMucioniu LilianaMucioniu Buna ziua. Sunt insarcinata cu bebe 2 si urmeaza sa nasc peste 2 luni, inainte ca bebe 1 sa faca 2 ani. In prezent sunt im CIC 1,iar firma la care lucrez intre ... (vezi toată discuția)