avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Date cu caracter personal la indemana oricui
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Date cu caracter personal la indemana oricui

Buna seara!Acum cateva luni am fost citat la Parchetul de pe langa curtea de apel Ploiesti sub invinuirea de fals in acte,era vorba de o fisa medicala care nu era facuta pe bune.Pentru aceasta acuzatie am fost amendat cu 1050 lei.Acum cateva zile mi-a sosit acasa o comunicare de plata care nu era sigilata intr-un plic.Erau pur si simplu trei coli A4 pe care erau trecute datele mele personale,respectiv CNP,adresa ,locul de munca si era relatat pe larg motivul pentru care am fost amendat.Mie nu mi se pare normal ca datele mele personale sa fie facute oarecum publice si cred ca pana la urma acuzatia trebuia sa fie confidentiala.Mentionez ca atunci cand am primit citatia am sunat la parchet pentru a afla despre ce e vorba,insa ei mi-au spus ca acest lucru este confidential si ca ar trebui sa ma prezint personal pentru a afla despre ce e vorba,iar acum cand sunt amendat nu mai este un lucru confidential.As vrea sa fac o reclamatie pentru ca m-am saturat ca legea sa fie doar pentru unii.Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi deoarece nu cred ca este normal ca cei de la posta sa stie de ce sunt eu acuzat si sa aiba acces la datele mele personale.Va multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters184021 , utilizator 23:46, 25 Februarie 2012
Nu va necajiti! Daca cineva face o plangere penala impotriva dvs., parchetul va va comunica identitatea si CNP celui reclamat, chiar daca se dispune NUP (neinceperea urmaririi penale). [Nu dati idei, va rog :) ] Dar nu va faceti probleme, odata la 4 ani se afiseaza listele electorale cu date complete. Eu chiar le-am fotografiat discret cu aceasta ocazie, obtinand o dublura exacta a bazei de date (listata) a politiei (nume, prenume, cnp, adrese). Bingo!
Singura problema care mai ramane este: cine este mai pervers decat celalalt :tooth:
:whistle:
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie de la directia anticorupitie Gabriela253 Gabriela253 Buna ziua, Eu am adresa din CI in rosiori de vede, dar mi-am schimbat resedinta in bucuresti. Am fost sunata in cursul zilei de astazi de catre o vecina din ... (vezi toată discuția)
Furt calificat stergatoare auto holyvmp holyvmp Buna seara, Va scriu in legatura cu o boacana de-a mea din urma cu 6 luni. Intr-o noapte, aflandu-ma in stare de ebrietate impreuna cu un prieten, am rupt ... (vezi toată discuția)
Dispozitia de incepere a urmaririi penale imihai76 imihai76 Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare: Dispozitia de incepere a urmarii penale trebuie adusa la cunostinta si partii vatamate sau doar invinuitului? Va ... (vezi toată discuția)