#-osalutii!! am primit prin posta o adresa cum ca am depasit limita de viteza cu 25 km/ora intr-o localitate unde maxim era 50 km la ora ...deci eu aveam 75km/ora!!!
cate puncte o sa -mi ia???
Pentru depasirea vitezei maxim admise cu 25km/ora, sunteti penalizata cu 3 ( 2 puncte este pentru depasire viteza cu 10-20 km/ora) puncte.
Fiecare punct reprezinta amenda, cred ca 35 lei/punct.
Adresa primita nu este cumva proces-verbal de constatare a contraventiei?
Multumesc!!! Este o adresa prin care imi cere sa trimit datele persoanei care a condus autovehiculul.....scrie cu cat am depasit...... e de la un radar fix!!!
Urmeaza oricum sa va comunice procesul verbal de constatare a contraventiei daca nu le raspundeti.Ar fi mai bine sa colaborati! Cine stie ce masuri mai pot lua!
nu ezitati sa comunicati datele politiei,daca vi s-a solicitat,ptr ca in caz contrar veti fi sanctionata,potrivit art.102,alin.1,pct.14 din OUG 195/2002,iar sanctiunea este mai mare,fiind o contraventie care se incadreaza in clasa a4a de sanctiuni...
dupa Codul Rutier....
art.98 alin 2) Un punct-amendă reprezintă valoric 10% din salariul minim brut pe economie, stabilit prin hotărâre a Guvernului....adica ar fi 54 lei / 1 pct in ziua de azi
art. 108 alin 1 lit b) 3 puncte de penalizare pentru săvârşirea următoarelor fapte: "depăşirea cu 21-30 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constatată, potrivit legii, cu mijloace tehnice omologate şi verificate metrologic;"
Amenda itp expirat
eu1983
Buna ziua ,
La o depasire de viteza, m-a oprit politistul si la verificarea documentelor s-a constatat ca aveam ITP-ul expirat .
Am pe proces trecute 2 ... (vezi toată discuția)
Viteza maxima
Lipi
Tocmai m-am pricopsit cu o amenda pt depasirea vitezei maxime... De fapt inca nu m-am pricopsit pentru ca am refuzat semnarea pv si astept sa mi-l trimita ... (vezi toată discuția)