1. am operatiuni in 392 A pe care le-am efectuat catre neplatitori TVA. Asta inteleg.
2. am operatiuni in 392 A pe care le-am efectuat catre PLATITORI TVA, dar operatiunea mea este fara TVA (chirii pentru care nu am depus notificare si care intra in sfera operatiunilor fara drept de deducere - am declarat si prorata).
Intrebarea mea este urmatoarea:
Unde trec operatiunile de la pct.2...Le trec CATRE PLATITORI...CU TVA 0...?!
Multumesc
Multumesc.
O sa fac rectificativa. Mai am o diferenta (d094 cu cifra afaceri nu-mi da cu 394s1+394s2 si cu sunma deconturi TVA) .Trebuie sa fac sapaturi...sa nu dau rectificativa la rectificativa...ca nu suna prea bine.
Rectificativele au un termen anume in care trebuie predate (daca nu vine nici un control)?
N-au termen. Intrebarea mea (ca tot suntem prieteni) de ce nu incercati sa utilizati un program de conta integrat (cu tot cu generare declaratii) sa nu va chinuiti sa mai sapati?
PS.Vedeti ca bonurile de combustibil nu se trec in 394. Sa nu uitati ca poate de asta nu va dau corelatiile.
Tocmai am platit avans pt. un program bun!
Multumesc.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Declaratia 392 a
camicami
O societate,platitoare de TVA si de impozit pe profit,care a realizat o cifra de afaceri sub 100000 EUR, venituri obtinute doar din exportul de marfuri ... (vezi toată discuția)
Prorata tva 2012
Herra_
Buna seara,
Am o problema legata de prorata TVA.
Am facut notificare pentru 90% deducere. pentru anul 2012 ( conform formulei : total operatiuni, mai putin ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392
Contab10
Buna ziua,
Am si eu o situatie si nu inteleg ce declaratie trebuie sa depun si anume am o societate care are o CA pe 2012 de 1944 lei, societatea este ... (vezi toată discuția)