avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... subventii vitei 2012
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

subventii vitei 2012

Detin 2 ha teren si am banii pentru achizitionarea a 25 buc. vitei As dori sa aflu ce suventii mi se acorda.De asemenea am si hala pentru cresterea lor,sursa de apa.va multumesc
Daca aveti conditiile necesare pentru cresterea viteilor puteti depune o cerere la APIA (constructie din materiale termoizolante, cai de acces pentru hranirea cu furaje, lumina, canale de dejectie, sursa de apa,etc). Este important sa specificati pentru ce ii cresteti: pentru carne, vaci de lapte, monta, ce rasa,etc. In functie de scopul in care sunt crescute bovinele si subventiile sunt diferite. Alte diferente sunt la subventiile acordate pentru cresterea bovinelor in zone defavorizate unde ajutorul este platit din Fondul European de Garantare Agricola si poate ajunge si la 250 de euro/cap de vita.

in plus bugetul pe care il aveti trebuie sa acopere si costurile cu: dehelmitizarile, vaccinurile profilactice si operatiile de dezinfectie a cladirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pesta porcină. are dsv, sau oricare altă autoritate a statului, dreptul să intre în curtea mea să împuște un porc, fără mandat de percheziție? vicky2015 vicky2015 are DSV dreptul sa intre in curtea mea sa impuste un porc, fara mandat de perchezitie? sau orice alta autoritatie a statului? multumesc! (vezi toată discuția)
Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)
Eutanasierea cainilor fara stapan si dreptul la viata al acestora. Filip Alexandru Filip Alexandru In dimineata aceasta am vazut ca probabil multi dintre voi stirea foarte tragica despre copilul ucis de maidanezi si totodata si propunea eutanasierii ... (vezi toată discuția)