avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reziliere contract Orange
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reziliere contract Orange

Este legal ca Orange sa emita facturi de prestare servicii catre un SRL cu acivitatea suspendata pana in 2013 tinand cont de faptul ca firma nu are nici un angajat de 3 ani desi am solicitat rezilierea incepand cu mesajul :
""Prezentul mesaj constiuie notificare in sensul prevederilor contractului cu scopul de a rezilia contractul incheit de Orange cu SC BELCAR deoarece firma belcar are activitea suspendata pana la data de 24.08.2013 conform Certificatului de inregistrare de mentiuni nr. 8945/2010 si consider ca nu mai este corect sa se mai emita facturi de catre dumneavoastra intrucat nu le putem achita prin firma.
Va rugam sa ne comunicati care este modalitatea de a incheia contracte individuale ?
Cu dorinta de a incheia toate operatiunile pana la finel lunii septembrie 2011 va multumesc anticipat pentru calitatea serviciile furnizate.

Transmis azi 28.08.2011 ORA 14.00 ""
Documentele au fost transmise si prin fax
Emilia NEAGU
Trebuie sa cititi cu atentie contractul pe care l-ati incheiat cu societatea Orange ca sa identificati cand expira. Daca ati incheiat un contract pe o perioada de 2 ani cu anumite beneficii, nu puteti rezilia contractul decat daca achitati contravaloarea acelor servicii obtinute ca si beneficii. Dupa ce cititi contractul mergeti la sediul unde l-ati incheiat si completati acolo formularul de renuntare la abonament. Trebuie sa aveti delegatie din partea firmei Belcar, stampila, o copie dupa Certificatul de Inmatriculare, Contractul si o copie dupa CI.
Mai exista posibilitatea ca sa portati numarul de Orange pe Vodafone, pe persoana fizica daca doriti sa il pastrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma care a reziliat contract orange in perioada contracuala smu smu am o firma care a reziliat contractul cu orange ,desi mai aveam inca 2 ani de contract. le-am trimis cerere de reziliere in care am specificat faptul ca nu ... (vezi toată discuția)
Contract furnizare internet vodafone cristiakb cristiakb Am incheiat un contract cu vodafone pentru furnizare serv. internet. La domiciliu am constatat ca acest serviciu nu functioneaza la parametrii contractati.Am ... (vezi toată discuția)
S-a emis factura orange, inainte de perioada de facturare rahiraraluca03 rahiraraluca03 buna ziua. M-am portat cu abonamentul la Orange pe data de 21.12.2015 si pe 23.12.2015 sa facut portarea permanenta. pe 27.12.2015 mi s-au emis doua facturi ... (vezi toată discuția)