avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasirea domiciliului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasirea domiciliului

buna seara!.ma numesc claudia si am o rugaminte la dumneavoastra. m-am casatorit intr-un oras si am locuit la socrii mei unde am si domiciliul pe buletin.anul trecut am plecat la o matusa a sotului in alt judet unde matusa ne-a facut viza de flotant pe adresa unde locuim.anul acesta eu si sotul meu datorita neintelegerilor am decis sa ne despartim.avand in vedere ca avem un copil de 9 ani care sta la socrii mei pentru ca este acolo la scoala in orasul unde am si eu domiciliu,ce masuri trebuie sa imi iau eu ca mama atunci cand plec din casa unde am viza de flotant si implicit buletinul.sa nu fiu acuzata ca parasesc domiciliul conjugal atunci cand imi revendic copilul. eu am facultatea de asistenta sociala,nu stiu cat ma ajuta sa castig copilul.va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:08, 26 Februarie 2012
Depuneti la organul de politie din localitatea unde se afla domiciliul matusii respective o declaratie in care aratati situatia de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu? Nicoleta20_14 Nicoleta20_14 Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri la cateva intrebari legate de divort: *daca imi copilul si plec la mama, se considera parasire de ... (vezi toată discuția)
Divort, incredintare minor, violenta in familie benam benam Cum ar trebui sa procedez in situatia de ma jos? Va rog mult sa ma sfatuiti si ajutati. Buba ziua, Ma numesc Marioara, am 37 ani si o fetita de 10 ani, ... (vezi toată discuția)
Divort, exercitarea autoritatii parintesti Andreea Morosanu Andreea Morosanu Va rog din suflet sa ma ajutati.. Sunt casatorita de 5 ani si am un baietel de aproape 5 anisori! Am decis sa ma despart de sotul meu deoarece este violent ... (vezi toată discuția)