avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe auto

buna seara.as dori sa cumpar o masina inmatriculata in ro cu o vechime de 7-8 ani. as fi interesata ce taxe trebuie sa platesc si cam cit. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:17, 26 Februarie 2012
Datele precizate sunt insuficiente pentru raspuns
Parcurgeti linkul mentionat si constatati personal suma ce va revine de plata
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu talonul masinii inmatriculata pe bulgaria nicoricimihaela nicoricimihaela Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Am cumparat o masina inmatriculata pe Bulgaria. Am hotarat sa o inmatriculez pe Romania.Am demarat toate ... (vezi toată discuția)
Mașină înmatriculată în românia, talon și numere reținute în italia cu obligația de a o asigura pe 6 luni. e imposibil să fac asta, cum îmi recuperez documentele? viorelbaitan viorelbaitan Bunaziua. Am cumparat un autoturism din italia acum 5 luni si l-am inmatriculat definitiv in romania. In momentul cumpararii s-a întocmit factura. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui autovehicul la care nu s-a facut radierea in 30 de zile paulpaul22 paulpaul22 buna seara.as dori sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez pt. radierea unui autovehicul pe care l-am vandut de 2ani , i-mi vin amenzi de neplata a rovinietei ... (vezi toată discuția)