va rog din suflet sa-mi dati un raspuns cat mai rapid
am o mare rugaminte:de a primi raspuns
suntem 3 frati,din care unul e minor
prb e ca tatal meu e alcoolic,scandalagiu,in asa fel incat s-a ajuns la politie..si a luat amenda de 500 ron..bineinteles ca nu a platit-o...au fost si in divort ...sar in a doua intalnire,mama nu a avut un martor..pt ca tatal meu a blestemat vecina..si nu s-a mai prezentat ,gandind ca pt un nebun nu strica viitorul nostru..mai ales al celui mic(6 ani)..si ne-am zis ca daca vrea sa umble el sa bage divort
supa 1 an..s-au nici nu stiu cat a trecut..i-a venit plic cu executare silita..si din cate am citit eu acolo i s-ar trage din salariu..dar nu stiu sigur daca asta au vrut sa zica
bineinteles ca a zis ca nu va palti decat ca pune apartamentul la vanzare si impusca 2 iepuri deodata..azi a fost la politie si nu stiu ce a rezolvat acolo dar el a zis ca a pus actele acolo...cred ca contractul de casa pt ca e la el...si sigur la asta s-a referit
maicamea a primit si ea o citatie sa se prezinte maine cu actul de identitate
intrebarile mele sunt:
-poate sa faca ceva politia in favoarea tatalui meu adica sa vanda ap fara acordul mamei?ca sa plateasca amenda?
-ce am putea face?
el e un alcoolic nu prea se mai poate trai..fara sentimente umane,fara mila..a scris chiar si pe peretii holului
-poate sa divorteze el prin intermediul politiei?intrebarile imi vin..pt ca el asa sustine
multumesc mult pt raspunsul rapid,asa mi s-ar parea logic si mie....
amenda lui ne poate afecta cu ceva,pe familia mea,mai ales ca e hotarat sa nu o plateasca...
Buna ziua. Nu pot spune nimic de amenda. stiu insa ca daca nu o plateste, nu stiu cat timp, se transforma in datorie catre stat. Nu stiu mai mult. Multa bafta. Mosu Campan.
Executare silita
daaannag
buna ziua nu stiu daca s-a mai discutat dar am o problema si am nevoie de un sfat. am un credit in valoare totala de 2500 euro restant de 8 luni la o banca. am ... (vezi toată discuția)