avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rolul politiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rolul politiei

va rog din suflet sa-mi dati un raspuns cat mai rapid
am o mare rugaminte:de a primi raspuns
suntem 3 frati,din care unul e minor
prb e ca tatal meu e alcoolic,scandalagiu,in asa fel incat s-a ajuns la politie..si a luat amenda de 500 ron..bineinteles ca nu a platit-o...au fost si in divort ...sar in a doua intalnire,mama nu a avut un martor..pt ca tatal meu a blestemat vecina..si nu s-a mai prezentat ,gandind ca pt un nebun nu strica viitorul nostru..mai ales al celui mic(6 ani)..si ne-am zis ca daca vrea sa umble el sa bage divort
supa 1 an..s-au nici nu stiu cat a trecut..i-a venit plic cu executare silita..si din cate am citit eu acolo i s-ar trage din salariu..dar nu stiu sigur daca asta au vrut sa zica
bineinteles ca a zis ca nu va palti decat ca pune apartamentul la vanzare si impusca 2 iepuri deodata..azi a fost la politie si nu stiu ce a rezolvat acolo dar el a zis ca a pus actele acolo...cred ca contractul de casa pt ca e la el...si sigur la asta s-a referit
maicamea a primit si ea o citatie sa se prezinte maine cu actul de identitate
intrebarile mele sunt:
-poate sa faca ceva politia in favoarea tatalui meu adica sa vanda ap fara acordul mamei?ca sa plateasca amenda?
-ce am putea face?
el e un alcoolic nu prea se mai poate trai..fara sentimente umane,fara mila..a scris chiar si pe peretii holului
-poate sa divorteze el prin intermediul politiei?intrebarile imi vin..pt ca el asa sustine
Buna seara. Dragii mei fiti linistiti. Politia nu poate vinde nimic si nu il poate scuti pe tatal vostru de amenda. Bafta. Mosu Campan.
multumesc mult pt raspunsul rapid,asa mi s-ar parea logic si mie....
amenda lui ne poate afecta cu ceva,pe familia mea,mai ales ca e hotarat sa nu o plateasca...
in concluzie ..daca nu va plati amenda,pana unde se poate ajunge ca sa se achite amenda?
Buna ziua. Nu pot spune nimic de amenda. stiu insa ca daca nu o plateste, nu stiu cat timp, se transforma in datorie catre stat. Nu stiu mai mult. Multa bafta. Mosu Campan.
multumesc mult ca v-ati induiosat sa-mi dati o parere...conteaza mult

Alte discuții în legătură

Executare silita daaannag daaannag buna ziua nu stiu daca s-a mai discutat dar am o problema si am nevoie de un sfat. am un credit in valoare totala de 2500 euro restant de 8 luni la o banca. am ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament obtinut prin credit ipotecar miki980 miki980 Buna ziua, am si eu o problema la care caut raspuns.O cunostinta de-a mea a divortat de sotia lui nu in termeni amiabili. Pe scurt aceasta a intentat ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament wiley_boss88 wiley_boss88 Buna seara. Am si eu urmatoare problema la care as dori ajutor din partea dumneavoastra Parinti mei sau despartit in urma cu 5 anii ,iar dupa divort mama cu ... (vezi toată discuția)