avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Atribuire nume comercial unei PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Atribuire nume comercial unei PFA

Am un PFA in domeniul imobiliar si as vrea sa ma recomand cu un nume comercial pe care il aleg eu, nu cu cel de PFA. Cum se poate face aceasta tehnic si legal?
Cel mai recent răspuns: mexicanu1964 , utilizator 01:20, 28 Februarie 2012
Doar infiintand un SRL
Mai astept si alte idei. Ma gandesc sa platesc o marca la OSIM si sa ma folosesc de ea, numai ca este cam costisitoare operatia asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire ii Kellynda Kellynda Buna ziua! Intrebarea mea ar fi: Pe langa denumirea Intreprinderii Individuale + numele meu pot alege si un alt nume pentru reclama? (de exemplu ca si la ... (vezi toată discuția)
Inregistrare osim mg191 mg191 Buna ziua, Am deschis acum cateva luni un website(firma totodata) care tine la curent vizitatorii cu diversele evenimente care au fost si vor avea loc in ... (vezi toată discuția)
Alegere denumire restaurant Dominique Popescu Dominique Popescu Buna ziua, In ce act normativ este reglementata alegerea si folosirea denumirilor pentru localurile publice (cafenea, etc). Carei autoritati trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)