avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ture de noapte in farmacii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ture de noapte in farmacii

cite ore de noapte intr-o luna trebuie sa fac!!??sint asistenta de farmacie,termin anul acesta si facultatea de farmacie.am fost ,,obligata,, de sefi la un program de 12/24/48...adica 12 ore ziua,apoi 12 ore noaptea,abia imi revindupa o zi de somn si alta in care sint dezorientata,apoi iar 12 ore de zi si tot asa.mi se reproseaza ca am semnat ,,voit,,ca sa nu spunem ,,fortat,, asa zisul contract ,,de formare profesionala,, cu obligativitatea efectuarii,,tuturor cerintelor,, ca de,,mi se plateste facultatea,,.care este salariul care ar trebui sa-l am pe cartea de munca??!!nu ar fi normal sa am un fluturas !!!multumesc
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 07:22, 27 Februarie 2012
Media de lucru este de 8 ore/zi, respectiv 40 de ore pe saptamana. In functie de specificul activitatii, angajatorul isi stabileste programul de lucru, cu care evident dv. ati fost de acord si ati semnat. Nu sunteti singura persoana care lucreaza cu un astfel de program, iar daca nu faceti fata, decat sa fiti data afara puteti renunta de buna voie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ture de noapte- farmacie negrila_cristiana negrila_cristiana buna ziua, avem urmatoarea situatie. farmacie deschisa non stop. alte farmacii din acelasi lant cu program normal sau in ture de 8 ore. farmacisti ... (vezi toată discuția)
Plata sporului de noapte eniko69 eniko69 Lucrez in domeniul sanitar , avem program de lucru de 12 ore, de zi si de noapte. Am fost obligati sa lucram in program de 24 ore cu 48 liber timp de 8-9 luni, ... (vezi toată discuția)
Turele de noapte ada2000 ada2000 Buna ziua, intrebare, lucrez de 5 ani intr-o institutie unde programul de lucru este in ture 12 cu cu 12 cu 48. Intrebarea mea este turele de noapte nu ar ... (vezi toată discuția)