avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale taxa radio tv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

taxa radio tv

Eu ca persoana juridica dupa instiintarile Soc de televiziune am primit o instiintare de la o firma de recuperare creante din Bucuresti, Calea Rahovei priviind obligatii de plata pentru perioada 2006-2008 pt taxa TV evident cu majorari (taxa 585.00 lei majorari 287.11 lei). Doresc sa stiu ce pasi se mai pot intreprinde sa evit sau macar sa amin plata . Stiu ca teoretic taxa s-a anulat prin hot. judecatoreasca dar practic sint urmarit pt aceste sume. Dupa cit se prescriu aceste obligatii ?

Alte discuții în legătură

Este obligatorie ,in cazul meu ,taxa tv. pentru un srl pe care il am? toadergrecu toadergrecu Am primit zilele trecute o notificare de la S.C.Mellon Romania S.A. care pretinde ca este o societate cu caracter juridico-financiar imputernicita de ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii , altele decat cele catre stat canto canto buna ziua, -va rog sa imi spuneti in cat timp se prescriu datoriile restante ale srl-urilor catre \"societatea de radio-difuziune\"(taxa abonamente radio-tv) ... (vezi toată discuția)
Sume recuperate - somatie pentru o datorie din 2004 anamariacelik anamariacelik buna ziua, In anul 2003 am facut un abonament la orange ,in august 2004,societatea la care lucram a intrat in faliment si din motive financiare am cerut ... (vezi toată discuția)