avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executarea silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executarea silita

IN conditiile in cre banca cesioneaza un credit ipotecar firma de recuperari poate sa ceara restituirea intregii sume sau doar a celei restante, stiid ca un

credit cesionat isi pastreaza termenii si conditiile initiale.Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:37, 27 Februarie 2012
Se poate cere doar restiuirea sumei restante. Nu are cum sa solicite plata unei sume odata platita. Conditiile prevazute in contractul de credit raman nemodificate prin cesiune, insa plata tine de executarea unei obligatii contractuale prevazute in contract, nu de modificarea acesteia.
Daca dvs nu ati respectat acel contract, creditul poate fi declarat scadent anticipat si va pot solicita intreaga suma ramasa de plata. Suma asta cuprinde si penalizarile pentru rate neplatite la timp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)
Credite-recuperatori janedoe45 janedoe45 Buna ziua, In 17.08.2006 am contractat un credit de la BCR de 15.000 ron. Ultima plata am facut-o in oct.2009 avnd atunci un sold credit de 11.212 ron. Ma ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu creditele cesionate de banci? cordis claudia cordis claudia acum dupa noile reglementari bancare,ce se intampla cu creditele cesionate de banci catre firmele de recuperare?pentru aceste firme nu s-au stabilit niste ... (vezi toată discuția)