avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie 392B
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie 392B

Sunt PF si tocmai am aflat ca astazi este termanul limita pentru depunerea declaratiei 392, in cazul meu 392B.
Intrebarea mea este: La capitolul "V. Achizitii de la" trebuie considerate toate cheltuielile deductibile inregistrate in declaratia de venit? sau numai cele pentru care exista factura? mai exact platile pentru care exiata numai bon fiscal sau chitanta (combustibil, sanatate, asigurari, contributia la pensii, etc.). Daca ar putea cineva sa-mi raspunda astazi ar fi absolut minunat.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: iancuveronica , utilizator 17:53, 29 Februarie 2012
TVA din bonurile fiscale nu se deduce ci numai din facturi.De aceea se si pretinde factura pentru cumparaturile facute de catre persoanele juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 b cris_cris08 cris_cris08 Buna ziua, As vrea sa stiu daca pentru completarea declaratiei 392 B iau in calcul doar achizitiile pe baza de factura sau si cele pe baza de bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b- nelamuriri Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am o ii si am cumparat un aparat de 5000 lei fara TVA. In declaratia 392B cuprind si TVA -ul aferent sumei ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b pentru pfa cornelia radoi cornelia radoi buna ziua! sotul meu este pfa in sistem real,am depus declaratia 220 pe anul 2011 si tocmai ce am aflat despre declaratia 392B(e neinregistrat in scopuri de ... (vezi toată discuția)