avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... interes legitim sau drept vatamat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

interes legitim sau drept vatamat

Am sesizat Parchetul (denunt) pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese de catre administratorul firmei la care am lucrat acum niste ani prin angajarea fiicei sale in cadrul societatii,CIM-ul fiind semnat de catre cei doi,tata si fiica.Firma respectiva este un SRL care presteaza un serviciu public de alimentare cu apa si canalizare,asociatul unic fiind Consiliul local.Parerea mea a fost ca domnul administrator este functionar public in sens penal.Parchetul a dat NUP cu drept de plangere.Intrebarea mea este ce drept mi-a fost vatamat sau ce interes legitim imi da posibilitatea de a face plangere impotriva rezolutiei Parchetului ? Mentionez un aspect care poate fi important : am depus la firma respectiva o cerere de angajare pe postul pe care a fost "instalata " fiica sefului si am solicitat comunicarea altor posibile locuri vacante.Raspunsul a fost negativ si nici locuri vacante nu erau.Prin savarsirea infractiunii de conflict de interese la angajarea fiicei ,CIM -ul acesteia devine nul si deci postul ar fi fost vacant cu posibilitatea de a fi fost chiar eu angajata.

Alte discuții în legătură

Atacare in instanta rezolutie nup alex29bv alex29bv Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema. Acum vreo 5 ani am vandut online unei persoane un produs second hand. Persoana ... (vezi toată discuția)
Nup-ul lasa urme? RazvanI RazvanI In urma cu circa 13 ani am fost implicat intr-un accident de circulatie care s-a soldat cu o victima. Dosarul a fost solutionat cu NUP de catre procuratura. ... (vezi toată discuția)
Hartuire ContSters140221 ContSters140221 De aproape 6 luni ploua cu plangeri penale la adresa mea ,a sotiei si a socrilor mei ,plangeri nefondate,jignitoare si cu caracter de denigrare atat in ... (vezi toată discuția)