avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Fisa medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Fisa medicala

Buna ziua! Am si eu o nelamurire, nu stiu cui ar trebui sa ma adresez sau ce trebuie sa fac.Am cerut fisa medicala de la medicul meu de familie pentru ca m-am mutat din localitate.Mi-a dat-o,insa este completata pana la varsta de un an,din 1984-1985, dupa care din 2007-prezent.Intre timp eu am mai avut mici probleme sanatate,operatie de apendicita,plus ca nu e trecut niciun vaccin in fisa.Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 23:52, 27 Februarie 2012
luati legatura cu fostul medic sa va explice care e cauza neactualizarii fisei
In 2007 medicul meu a iesit la pensie si a fost inlocuit de alt medic.Mi s-a spus ca asa a gasit fisa in 2007.
Neglijenta....Ar trebui sa discutati cu medicul de familie si sa-l rugati sa va intocmeasca o noua fisa ,prin reconstituirea cu ajutorul dvs. a trecutului medical,respectiv afectiuni mai importante,interventii chirurgicale,poate mai aveti bilete de iesire din spital,recomandari sau alte acte medicale.Pt. perioada prescolara/scolara se foloseste evidenta arhivata de la medicii de medicina scolara care activau in cabinetele medicale pe timpuri din dispensarele scolare,(va interesati eventual la DSP).Daca ati fost si studenta,sunteti inregistrata si in evidenta dispensarului universitar al universitatii-facultatii.
In curand se preconizeaza sa apara dosarul electronic al pacientului care va prelua tocmai informatia din aceste fise arhaice,de aceea e bine sa fie cat de cat completata cu date reale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum îmi pot recupera fișa mea cu vaccinurile făcute în copilărie? am nevoie de ea pentru angajare într-un stat ue și nu reușesc s-o găsesc anieladabija anieladabija Buna ziua! Cum pot recupera, va rog, fisa mea cu vaccinurile facute in copilarie? Am nevoie de ea pentru angajare intr-o alta tara europeana. Am intrebat la ... (vezi toată discuția)
Cabinete medicale din unitatile de invatamant: in ce act normativ se specifica necesarul de medicamente, instrumente etc.? Medeea  Iliescu Medeea Iliescu Exista cumva vreun act normativ care sa reglementeze lista medicamentelor şi materialelor sanitare necesare pentru baremul de dotare din cabinetele de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medic de familie necesara la angajare Ianuaria Ianuaria Buna seara, La angajare mi se solicita o adeverinta de la medicul de familie in care sa se specifice ca sunt apt de munca. Medicul de familie a refuzat ... (vezi toată discuția)