Buna ziua! Am si eu o nelamurire, nu stiu cui ar trebui sa ma adresez sau ce trebuie sa fac.Am cerut fisa medicala de la medicul meu de familie pentru ca m-am mutat din localitate.Mi-a dat-o,insa este completata pana la varsta de un an,din 1984-1985, dupa care din 2007-prezent.Intre timp eu am mai avut mici probleme sanatate,operatie de apendicita,plus ca nu e trecut niciun vaccin in fisa.Ce ar trebui sa fac?
Neglijenta....Ar trebui sa discutati cu medicul de familie si sa-l rugati sa va intocmeasca o noua fisa ,prin reconstituirea cu ajutorul dvs. a trecutului medical,respectiv afectiuni mai importante,interventii chirurgicale,poate mai aveti bilete de iesire din spital,recomandari sau alte acte medicale.Pt. perioada prescolara/scolara se foloseste evidenta arhivata de la medicii de medicina scolara care activau in cabinetele medicale pe timpuri din dispensarele scolare,(va interesati eventual la DSP).Daca ati fost si studenta,sunteti inregistrata si in evidenta dispensarului universitar al universitatii-facultatii.
In curand se preconizeaza sa apara dosarul electronic al pacientului care va prelua tocmai informatia din aceste fise arhaice,de aceea e bine sa fie cat de cat completata cu date reale .