avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sunt minor si am fost condamnat cu suspendare, la 18 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sunt minor si am fost condamnat cu suspendare, la 18 ani pot sustine examenul in vederea obtinerii permisului de conducere?

Buna ziua.In data de 22.02.2012 am primit 2ani si 6luni de condamnare cu suspendare sub supraveghere.Eu am varsta de 17 ani si 3luni.Cand implinesc varsta de 18 ani pot da de permis?
Am inteles ca, cazierul meu este curat.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: St3phanut28 , utilizator 16:53, 27 Februarie 2012
Va multumesc frumos.M-ati linistit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In data de 1.03.2018 am primit sentinta de 1 an si 6 luni pentru ... pocol_daniel pocol_daniel In data de 1.03.2018 am primit sentinta de 1an si 6luni pentru parasirea locului accidentului. Am primit o perioada de incercare de 2ani si 6luni. De la ce ... (vezi toată discuția)
Refuz de probe,nr expirate alcool :( ronaldo20 ronaldo20 Buna seara nu stiu cum sa incep....In 2010 am condus fara permis am fost condamnat cu suspendare..in 2012 am fost condamnat la furt :( am primit contopite 2ani ... (vezi toată discuția)
Art. 87. - (1) conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool Anna-Marria Anna-Marria Buna seara! Am o mica nelamurire,si am observat ca aici se pot rezolva multe..macar din vorbe si sfaturi! In 30.11. 2007 parintii mei au avut un ... (vezi toată discuția)