avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Carte funciara-cadastru ,intabulare si alte ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Carte funciara-cadastru ,intabulare si alte formalitati funciare

Sant pensionar si sant chirias al unei gradini de 4 ari a primariei din 1990 pana in prezent.In 1991,am construit o constructie din caramida fara autorizatie.Platesc atat chirie pe teren,cat si impozit.Va rog sa-mi spuneti ce posibilitati am de a intra in legalitate?
Cel mai recent răspuns: ucurel69 , utilizator 16:27, 27 Februarie 2012
Puteti solicita primariei sa va emita autorizatie de constructie pentru cladirea respectiva.

De asemeni mai exista posibiliatea de a obtine un titlu de proprietate numai pe constructia respectiva.
Va rog respectuos sa-mi spuneti ce trebuie sa fac? Ca n-am idee! Va multumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism si autorizatie de constructie. cenan cenan Din 1990 sunt chirias pe o gradina de 5ari.a primariei.In1992 am construit 2 camere modeste din caramida,pe un planseu de beton,fara fundatie.In 2005 am ... (vezi toată discuția)
Atribuire, superficie, uzucapiune, concesionare teren pt. garaj legal construit GhiVal GhiVal Am construit in 1995 (cu autorizatie) un garaj, pe terenul proprietatea Statului Roman. Garajul a fost dat in folosinta definitiva in 1998 si inscris in ... (vezi toată discuția)
Inscriere teren in cf anastasislavinia anastasislavinia Un teren retrocedat in baza L 247 cum se inscrie in CF ? sub denumirea dinaintea expropierii sau sub denumirea data de statul Roman, respectiv primarie, dupa ... (vezi toată discuția)