Nu am primit rapuns la intrebarea mea despre stampila, sper sa am mai mult noroc de data asta.
Acum ca in 2012 se poate deduce 50% din benzina am urmatoarele intrebari :
1. trebuie neaprat facuta foaie de parcurs ?
2. daca da trebuie formular tipizat, pot eu sa fac in excell o situatie sau e valabila o foaie facuta de un program de contabilitate ?
3. exista vreun act legal in care sa se spuna exact ce trebuie sa contina foaia de parcurs ?
Intreb pentru ca am vazut mai multe tipuri de tipizate care au in principiu cam aceleasi coloane dar au si lucruri diferite, alimentarea de exemplu, asta trebuie sa fie pe foaia de parcurs ? folosesc programul de contabilitate saga care face si foi de parcurs care sunt foarte simple, nici macar kilometrajul nu este trecut, ar putea fi valabila aceasta foaie facuta de program ?
4. masina este in comodat, trebuiesc justificati prin foi de parcurs toti kilometrii sau se pot sari cativa km care de ex au fost facuti si in interes personal
5. am facut de ex o deplaare la Alexandria care nu s-a concretizat intr-un venit ulterior, am facut-o degeaba. Pe asta pot sa o trec ?
Daca cine stie cum sta treaba si are si alte lamuriri as aprecia foarte mult.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.