avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Problema legata de conceptia unui copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Problema legata de conceptia unui copil

As dori sa stiu care sunt obligatiile mele juridice daca nu am acte cu o persoana si se naste un copil. Sunt obligat sa platesc pensie alimentara sau ce se poate intampla?
Ma scuzati daca este intrebarea deplasata dar nu am gasit pe internet raspunsul care il cautam.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 10:39, 28 Februarie 2012
daca il recunoasteti da. daca nu-l recunoasteti, mama in nume personal dar si pentru minor poate promova actiune in constatarea patrernitatii. si la testul ADN iese.
drepturile acestui copil sunt egale cu cele ale celui nascut din castorie...adica are drept de a primi pensie alimentara si dvs. obligat sa-i platiti....are si drept la mostenire.
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2012
Antoanela Geaman, Avocat
buna seara! aveti idee cat poate costa un test ADN_
in jur de 2.700 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua !am aflat de 3 ani că am un copil care va face 13 ... George o George o Buna ziua !am aflat de 3 ani că am un copil care va face 13 ani și se află in plasament,ce pot face ? Nu îmi poartă numele? (vezi toată discuția)
Test adn paternitate lumifatu lumifatu Un tanar doreste sa faca un test ADN pt a-l prezenta la tribunal pt a dovedi ca cel care-i era trecut in certificatul de nastere drept tata, nu ii este tata ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate tuilleries tuilleries Buna ziua! va rog sa imi spuneti unde ma pot adresa pentru a efectua un test de paternitate.De asemenea, va rog sa imi spuneti, daca se poate, care este ... (vezi toată discuția)