avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... pfa declaratia 200
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

pfa declaratia 200

buna seara.
sunt pfa si am 2 obiecte de activ -prima activ agricole-subventii -masura 141-care nu se impoziteaza , , si a doua -activitati ale portalurilor web.
Daca pt prima activitate am primit subventii neimpozitabile,iar din a doua activitate am incasat anul trecut 1300 ron ,cum sa depun declaratia 200?
trebuie sa completez declaratia 200 pt ambele activitati , daca da cum tr completata pt subventia agricola?
multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratia 221 si sistem real robertdrilea robertdrilea Buna ziua, Daca un PFA obtine venituri din activitati agricole si a optat sistemul real, mai este necesar sa depuna declaratia 221? (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate vs subventie apia sau bani europeni Dorul Dorul O persoana care se afla in concediu de maternitate mai poate sa aiba alte venituri in conditii legale si sa mai beneficieze de indemnizatia de crestere a ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa de catre persoana in concediu ingrijire copil IonutuL IonutuL buna ziua , am si eu o intrebare : daca o femeie beneficiaza de indemnizatie de crestere a copilului dar intre timp isi face PFA cu caen 0150 activitati in ... (vezi toată discuția)