avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sechestru buldozer
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sechestru buldozer

societatea a cumparat la licitatie un buldozer care dupa ceva vreme s-a dovedit a fi furat... persoana vinovata este in curs de cercetare, persoana pagubita a fost despagubita de firma de asigurari iar societatea care a cumparat cat se poate de legal buldozerul a ramas fara el intrucat a fost sechestrat de politie si este sub sechestru... s-a facut o cerere catre parchet in vederea ridicarii sechestrului sau acordarea in custodie a buldozerului insa de mai bine de 2 luni nu am primit nici un raspuns... lipsa buldozerului produce pagube mari societatii... ma puteti ajuta cu un sfat? ce as putea face sa intram cat mai repede in posesia utilajului...
Cel mai recent răspuns: Burchiu_Alberto , utilizator 22:20, 27 Februarie 2012
Din moment ce a fost dovedit ca fiind furat,nu il mai puteti folosi.Masura sechestrului este legala.
puteti cere despaguburi pentru buldozer si pagubele create de sechestrul acestuia celui de la care l-ati cumparat

pana la rezolvare va sfatuiesc sa cumparati alt buldozer

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla? Ionutcristy Ionutcristy Buna,am un bun mobil pe societate sub sechestru la finante care nu s a reusit vinde,intrebarea mea este ce se poate intampla daca voi vinde eu acest bun mobil ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala Borza Borza Buna o societate a vandut in data de (exemplu)01.01.2011 un utilaj unei persoane fizice(cu factura si chitanta). Pe data de 20 .01.2011 executorul ... (vezi toată discuția)
Cadrul procesual? Borza Borza Buna, am o problema de contestare a procesului-verbal de sechestru pus de catre executorul judecatoresc asupra unui utilaj( societate creditoare) . Societatea ... (vezi toată discuția)