avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Auditori de justitie
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Auditori de justitie

Buna ziua ce pot face cei care nu promoveaza examenul de absolvire inm a doua oara sau celelalte examene care sunt dupa absolvire nu mai au nici o sansa ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 3 Martie 2012
În cazul în care un auditor de justitie nu promoveaza examenul de absolvire în prima sesiune, are dreptul sa participe la urmatoarea sesiune. Absenta nejustificata sau nepromovarea examenului la a doua sesiune atrage pierderea dreptului de a fi numit judecator sau procuror. Persoana aflata în aceasta situatie este obligata sa restituie bursa si cheltuielile de scolarizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce situatii trebuie restituite bursa si cheltuielile de scolarizare primite de auditorul de justitie? doru6 doru6 Pe site-ul inm la sectiunea concursuri si examene - concurs admitere inm - am gasit urmatoarea Hotarare nr.439 din 2006 a Plenului CSM pentru aprobarea ... (vezi toată discuția)
Despre admitere la inm geogeorge geogeorge Buna ziua! Va rog sa ma ajutati,daca puteti,cu niste raspunsuri la urmatoarele intrebari: I. Ce urmeaza in cazul in care un candidat care a sustinut ... (vezi toată discuția)
Despre inm. Silviu79 Silviu79 Buna ziua! Doresc sa sustin anul acesta ex. la INM si am cateva necunoscute ?? 1. Cate locuri au fost in anul 2011? 2. Pe parcursul celor doi ani de ... (vezi toată discuția)