avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Duminica am facut un viraj la dreapta intr-o intersectie pe un drum comunal am incetinit am lasat geamul jos si am vb cu o femeie dupa care am scos din viteza si am tras frana de mana. imediat a intrat un copil cu bicicleta in spatele masinii. Am coborat si am inceput sa plang de nervi. Imediat au ajuns si parintii copilului si o pers pe care eu am sunato. Tatal copilului mi-a zis sa stau linistita si sa ma duc sa imi fac masina ca el plateste. am zis sa mergem sa facem o dovada dar tatal a zis stai linistita dute si iti fa masina. Ieri am fost la un vopsitor si mi-a zis 350 ron. mi s-a parut normal sa ma duc sa ii anunt dar cum am ajuns mi-a zis mama copilului ca nu da nimic fiindca cineva ar fi zis ca am pus frana brusc. (am martori ca nu avem cum sa pun frana fiindca nu aveam nici viteza) (MAI PRECIZEZ CA COPILUL ARE SUB 14 ANI).Dupa care a zis ca eram prea pe mijlocul drumului, dar copilul ce cauta pe mijlocul drumului. nu puteam sa fiu altfel deorece este zapada pa margine. Am fost la politie si mi-a spus sa merg joi sa dau declaratie. intrebarea e ce as putea sa scriu in declaratie? Normal ca ce s-a intamplat dar cum sa precizez ca eu vreau sa imi repare masina ? Si o sa ies in castig? Cum se procedeaza poate politia sa il constranga sa imi plateasca?

Va multumes si va doresc o zii placuta
Ioana Ciotea

Alte discuții în legătură

Accident bizar jannet jannet Ma intreptam pe un drum comunal cu atutoturismul meu in fata mai aveam o masina,la un moment dat din fata vine o sanie trasa de un cal ,care se sperie de prima ... (vezi toată discuția)
Accident între o depasire interzisa și viraj la stanga avem ... Mary136 Mary136 Accident între o depasire interzisa și viraj la stanga Avem următoare speta: Eram pe un drum național, în localitate și la un moment dat am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Accident motoscuter adinnaiasi adinnaiasi fratele meu a avut un accident cu motoscuterul. totul s-a intamplat pe un drum comunal, pietruit pe care abia incap 2 masini intr-o curba cu vizibilitate cam ... (vezi toată discuția)