avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general timp partial de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

timp partial de lucru

buna ziua
am o intrebare despre timpul partial de lucru: am un angajat pensionar, cu timp partial de lucru de 4 ore/zi. atunci cand am inregistrat contractul la ITM(2009) mi s-a cerut sa trec intervalul orar. am trecut 7 - 11. angajatul a venit acum si mi-a solicitat sa modificam intervalul la 11-15, pentru ca face naveta si nu mai poate ajunge la timp. a facut o cerere si i s-a aprobat. intrebarea mea este : sunt obligata sa fac modificare si in revisal sau este suficienta cererea anexata la dosarul personal al salariatului? intreb in ideea ca daca am un control de la ITM n-as vrea sa am probleme.
multumesc anticipat de ajutor!
Cel mai recent răspuns: modimpex , utilizator 10:30, 28 Februarie 2012
nu sunteti obligata (nici nu se poate) sa faceti modificarea in revisal.

Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2012
ContSters233047, utilizator
Faceti un act aditional la contract cu modificare programului de lucru( intervalul de ore) semnat de ambele parti si pus la dosarul angajatului.
Sau act aditional la regulamentul intern cu modificarea programului.
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2012
iulia53, utilizator
am facut un act aditional semnat de ambeleparti , dar nu eram sigura ca ajunge.
va multumesc pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg masura itm Bogdan.k Bogdan.k Am 2 angajati cu norma partiala de 4ore/zi, 20ore/saptamana, repartizate in 2 ture (10:00 - 14:00 sau 14:00 - 18.00). La un control al itm, unul din angajati ... (vezi toată discuția)
Cim part time ronina ronina buna ziua.sunt angajat la o firma,unde vor sa-mi schimbe cm. in cm. part tyme.as dori sa stiu daca pot beneficia de somaj in acesta perioada?o alta intrebare ... (vezi toată discuția)
Modificare interval orar pt cim cu timp parþial smarandita67 smarandita67 Cum se poate modifica intervalul orar a unui contract individual de muncă cu timp parţial cu durata de 4 ore/zi numai pentru anumite zile? Intervalul orar ... (vezi toată discuția)