avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda abuziva aplicata unui minor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda abuziva aplicata unui minor

in urma unei postari pe internet a unor afirmatii vizavi de gestul imoral al unei colege fiul meu a fost reclamat la politie de catre mama acesteia .fara prea multe verificari acesta a fost amendat cu 100 de lei in baza legii 61/1991,art.3,pct.1.nu a fost semnat procesul verbal cu specificatia ca avem obiectii.ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: camelianedelcu , utilizator 21:55, 28 Februarie 2012
Avand in vedere ca este vorba despre postare pe internet care este proba indubitabila ca autorul postarii este fiul dvs?
Analizati continutul PV si in termen de 15 zile de la comunicare formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
politia nu are nici un fel de proba,motivul pentru care a si aplicat o amenda pentru o fapta care nu are nici o legatura cu postarea pe internet.multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala jamaica2010 jamaica2010 Buna ziua, in urma cu aproximativ o luna, intr-un local mic de la tara, un vecin a inceput sa ma ameninte, sa-mi aduca injurii, etc. M-a provocat pana am ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda niki22 niki22 am primit PV si amenda prin posta si vreau sa contest si as dori sa stiu ce trebuie sa fac in primul rand PV a fost facut in lipsa mea si agentul a gresit nr ... (vezi toată discuția)
Proces verbal laurion32 laurion32 descriere fapta : Aflandu-se in barul x de pe strada x a provocat scandal spargand mai multe pahare am fost sanctionat cu 500 lei fapte prevazute de art. 3 ... (vezi toată discuția)