avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recurs insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recurs insolventa

Buna ziua. Ce inseamna daca s-a facut recurs la insolventa la curtea de apel si s-a admis recursul formulat de debitoare, si "Casează sentinţa atacată şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe." ? Firma nu mai este in insolventa? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:13, 28 Februarie 2012
fiind in rejudecare, firma nu se mai afla in insolventa fiind doar prezumata ca insolventa. trebuie sa faceti dovada lichiditatilor si a posibilitatii de a achita datoriile cu acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata/actiune separata elisa47 elisa47 Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat in anul 2009.In prima faza procesuala in anul 2004 am ... (vezi toată discuția)
Sentinta irevocabila Vasile75 Vasile75 Admite recursul. Casează decizia civilă recurată. Trimite cauza spre rejudecarea apelului, aceleiaşi instanţe - Tribunalul Bucureşti. ... (vezi toată discuția)
Rejudecare, lipsa timbraj, carmen_rusu carmen_rusu La fond mi s-a admis in parte actiunea, acordandu-se o suma egala cu reducerea pretului vanzarii, dar au fost respinse daunele interese pe motiv ca nu s-a ... (vezi toată discuția)